Trötta dagar..

Jag är inte van att arbeta heltid, med allt var det innebär (oerhört tidiga mornar, kvällsjobb, helgjobb, ja hela kitet! 🙂 ). Häromdagen tvärslocknade jag klockan elva på kvällen – och vaknade elva dagen efter…

Men vad gör allt detta när jag äntligen får rida på min fina Mini-häst igen! Jag fuskade till i mitt schema och travade faktiskt några dagar innan jag hade planerat. Men med tanke på att hon springer i hagen, så tror jag inte att två varv i trav på banan gjorde något. Hon kändes väldigt fräsch och PIGG! Men hon är så fantastisk snäll den där hästen, så jag känner mig aldrig osäker på att hon skulle hitta på något hyss.

Annars har jag ridit på Minis syster Massa igen. Hon var piggare än piggast, och där ser man en skillnad i systrarna. När Mini blir sådan så blir hon stark och ”gå-påig”. Hon hetsar upp sig, och exploderar typ i serierna. Massa ville helst trava med sin största trav, eller studsa i galoppen och släppa lite på kontakten med handen. Det gäller att kunna ställa om sin ridning! 🙂
Jag har även ridit två små ponny-hästar; Amadeus och Rocky. En c- och en d-ponny. Två trevliga herrar som tävlas i dressyr.

Måste säga att det är väldigt kul att rida olika hästar igen, när jag arbetade i stall red jag 4-6 hästar per dag, och det är så himla nyttigt för ens egna utveckling! 🙂

Två bilder från de senaste dagarna:

Arras gör som alltid när han har en box som han kan titta över kanten; drar ner allt som finns, och käkar ur höpåsen…:
IMG_8971.JPG

Minis syster Massa, som är så mycket större än Mini, och det märktes när hon hittade något farligt utanför ridhuset:
IMG_8969.JPG//Emma

2 reaktioner på ”Trötta dagar..”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *