Sugen på att prova nytt…

Ända sedan detta träns kom ut på marknaden har jag varit väldigt nyfiken på att prova det. Jag har aldrig hört någon som är missnöjd med det, och det har väl till och med vunnit något pris om jag inte missminner mig?!

Jag pratar om Ps of Swedens träns High jump revolution. Detta får man faktiskt tävla med i dressyr, och jag såg att Emilie Nyreröd gör det på en av sina hästar, och är helnöjd!

Är det någon där ute som har testat det? Och kan ge en liten recension? 😉 Helst av allt hade jag velat prova ett innan köp, men jag vet faktiskt ingen i min närhet som har det.

IMG_8978.JPG

Bild från PS of Sweden

//Emma

7 reaktioner på ”Sugen på att prova nytt…”

  1. Köpte detta till Izza i våras och hade tänkt att använda det på dressyrbanan. Hon är ju tyvärr förtidspensionär nu men trivdes väldigt bra på det de få gånger jag hann testa. I vanliga fall är hon väldigt känslig för vissa typer av nosgrimmor, men den här gillade hon! 😀

  2. Jag har inte provat detta träns, men när man tittat på det ser det ut att vara väldigt likt Micklem-tränset, med avseende på hur nosgrimmans remmar går och även att käkremmen är lägre ned än vanligt. Jag rider själv på Micklem, som min häst är mkt nöjd med. Framförallt är jag nöjd med att inget spänner över området där molarerna ligger innanför.

  3. Jag var hemskt sugen på det tränaset tills jag fråga en som hade tränset vad hon tyckte. Det hade åkt av hästen 3 gånger under ridning samt att det åkte fram på ögonen och den satt dåligt vid nacken. Hon hade två hästar som det var likadant på. Efter jag hörde de våga jag inte köpa det jag tror det beror helt på vilket typ av huvud din häst har så sitter det som en drömm eller som ett helvete xD

    1. Hmm låter lite märkligt tycker jag! Då skulle det gälla alla Ps-träns med det nackstycket då? För jag ser inte hur just den nosgrimman skulle göra att det åker fram… Men jag kan tänka fel! 🙂 /Emma

  4. Jag tänker att man borde kunna pröva pullarnosgrimma först, om det är nosgrimmans funktion du är ute efter. De har ju en väldigt snarlik funktion/utseende om man bortser från nosplattan som är större på PS. Det är ju lite billigare att börja i den änden om man inte kan låna ett träns 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *