Ny vecka!

Ja, för Minis del händer det inte speciellt mycket den här veckan. Hon äter gräs och blir rundare och rundare för varje dag. Hennes hage är delad, eftersom hon inte ska gå på så stor yta, men ibland öppnar jag upp till den andra delen när jag ändå är där, så hon får beta där det finns lite mer gräs. Extrem lycka i Minis värld! 🙂

Min vecka innefattar första riktiga jobbveckan på mitt sommarschema. Endast ledig 1 dag, och då ska jag med och rida på Minis lillasyster Massa! (Ni kan läsa lite mer om Massa här.) Det ska bli roligt, speciellt och se om det finns några likheter syskonen emellan.
Här är systrarna på tävling i Sunne för några år sedan:
bild111Om en vecka ska vi in och röntga hoven igen, och då ser vi hur den fortsatta behandlingen ska vara. Jag tänker mig scenarion allt från boxvila till att vi får promenera lite. Ingen aning om vad som kommer att ske!
Under tiden får Mini iallafall bara må gott och blir ompysslad som den familjemedlem hon är. Min sambo som är med i stallet nästan varje dag, blir alldeles förtvivlad om han glömmer att ta med morötterna till henne. Allt som oftast ser det ut så här i vårt hem. Prydligt framlagda framför ytterdörren:
IMG_8882.JPGMini ser honom sen från långt håll, och vet precis vad som väntas:
IMG_8888.JPGAnnars är det som sagt gräs som gäller:
IMG_8884.JPG

 

Hej!IMG_8885.JPG

 

Men stör ej..IMG_8886.JPG//Emma

2 reaktioner på ”Ny vecka!”

    1. 2012 tror jag! Jag hade skrivit att Massa hade gått 5-årskval så det kanske stämmer? 🙂 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *