7 reaktioner på ”Soliga dagar!”

 1. Hej! 🙂 Jag har en fråga till er. Har ni några erfarenheter av gummibett? Vilken typ av mun passar de till och är det tillåtet på tävling? Tänker främst på delade gummibett. Nu pratar jag inte om bridongbett utan ett vanligt tränsbett i gummi.

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

  1. Den här frågan får jag passa till Emma eller någon av våra läsare 🙂 Jag är osäker… Jag vet att många med hästar med känslig mun väljer gummibett men jag TROR inte att det är okej att tävla med dom men är inte alls säker!! Kolla TR annars 🙂 /Maria

  2. Hej! Jag har ingen erfarenhet av gummibett faktiskt. Jag äger ett stångbett i gummi, men har aldrig provat den. Däremot är jag nästan säker på att man får tävla med det, men kolla TR för säkerhets skull. 🙂 /Emma

 2. He, he, gillar översta bilden skarpt!

  Måste bara passa på att tacka för er fina och inspirerande blogg! Trots att jag befinner mej på mils avstånd från er nivå är det så roligt och inspirerande att följa er! Stort tack!

  1. Haha översta bilden är go 😉 vad härligt, tusen tack och vad kul att vi kan inspirera dig!! Hoppas du fortsätter följa oss!

  1. Hejsan! Nej tyvärr, men under veckan ska det vara ganska varmt och regna någon dag så då tänkte jag prova det! Än så länge har det bara varit fina dagar och flugtäcke på 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *