Vi fastnade ju på film!

Jag lägger ut filmen på ritten från Strömsholm så får ni se hur det ser ut när jag har en mindre bra känsla, för så kan det ju vara ibland. Alla starter kan ju inte vara tipp topp! Hittills i år har jag haft en väldigt fin känsla men lite missar i de ännu svårare programmen, det gör mig inte så mycket 🙂

Under söndagen satt jag och följde finalen på nätet och såg att många hade missar, speciellt i serierna (men många låg också på 7, 7,5 och 8 i betyg så de hade råd med missar). Man tänker alltid att de andra missar nog inte så mycket utan rider klockrena ritter, men så är det ju inte. Många missar och även de som rider i absoluta toppen. Jag tror att det går fortare på filmen än i verkligheten!

/Maria 

4 reaktioner på ”Vi fastnade ju på film!”

    1. Jag förstår vad du menar! Vår vardag är absolut inte enbart en barbiedröm och det är nog få som lever det perfekta livet! Vi delar med oss av både med och motgångar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *