Ser framåt!

Hej på er! Nu så, dags att gå vidare. Jag behöver något dygn att bryta ihop för att sedan borsta av mig och blicka framåt. 

Jag har ingen tävling på en lång tid nu. Tanken är att jag ska variera träningen och vi kommer att rida mycket ute. Jag ska tömköra och se om vi kan få Arras att trampa lite på töm. Vi ser extremt mycket fram emot långa galoppturer i skogen ute på Grava Rud 🙂 Snart går jag på sommarlooooov och jag kommer ha hur mycket tid som helst över till att rida och pyssla i stallet. 

Hojta till om ni vill ha hästen eller ponnyn trimmad 🙂 

   

Arras på Strömsholm <3

/Maria  

2 reaktioner på ”Ser framåt!”

  1. Om jag bara hade bott lite närmare hade jag gärna lämnat min häst till dig för hjälp med trimning i sommar när det är semesterdags! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *