1:e juni!

Nu är det SOMMAR!!! (?)

Vi har börjat komma iordning i nya hemmet, gamla lägenheten är städad och bortglömd. 😉

Idag ska jag till kliniken med Mini. Igår var hon riktigt öm i foten när jag longerade, och är fortfarande väldigt varm och har puls. Hovslagaren var ute igår och klämde igenom en sista gång och kollade om han kunde hitta någon böld, men hon reagerade inte. Det känns spontant när jag tänker på det att det är när hon belastar hoven som det smärtar.

Annars bjuder veckan på ”skolavslutning” för min del! En tenta ska skrivas och ett seminarium ska avverkas, sen är det sommarlov och till hösten har jag bara 2 terminer kvar på utbildningen!! Galet!

Jag ska även med Maria till Strömsholm på lördag, när hon rider sin start i Lag-SM. Nu när jag (förmodligen) inte kommer kunna vara med, så får jag heja fram mina klubbkamrater istället. Jag bestämmer mig idag om hur det blir, men det krävs att Mini är helt återställd isåfall, och det kommer med 99% sannolikhet inte att vara så.

Men det kommer fler tävlingar! Bara Mini blir frisk så!

IMG_8512.JPG

//Emma

En reaktion på ”1:e juni!”

  1. Håller tummarna att går bra med Mini o lycka till med skolan!

    Har försökt kommentera ditt förra inlägg massor av gånger men den sägar bara att det är ngt fel…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *