SM i hoppning och dressyr i Värmland!

WEG_start1

Wermland Equestrian Games med SM i hoppning och dressyr anordnas ute på Hammarö (Hästviken) onsdag till söndag under den här veckan. Hur häftigt är det inte att dressyren och hoppningen går på samma ställe?, det har aldrig hänt tidigare tror jag.

SM för juniorer, YR och seniorer alltså. Vi har några representanter från vår klubb RS Grums och det är Elin Hasselund och Linnea Holmgren. Vi får hålla alla våra tummar för dem. Dessutom ska ju Emma dit med Mini på torsdag och tävla en Msv A:1, som är en av ”kringklasserna” under meetinget. Det ser ut som ett riktigt starkt men inte så stort startfält!

/Maria

2 reaktioner på ”SM i hoppning och dressyr i Värmland!”

    1. På Equipe finns startlistor och söker du på Wermland equestrian games så hittar du hemsidan 🙂 där finns program!

      Mvh Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *