Ny vecka!

Nu är det ny vecka och jag planerar för fullt hur jag ska lägga upp veckan. Jag har ett föräldramöte och lite annat planerat utanför arbetstid. Det som är helt klart är att jag rider för Anki måndag och torsdag, joggar lätt på fredag och tävlar lördag, söndag. Ett pass med tömkörning tänkte jag planera in och en dag då vi rider ut i skogen. Förmodligen blir det såhär:

Måndag: Ankiträning

Tisdag: Uteritt

Onsdag: Tömkörning, gärna på utebanan

Torsdag: Ankiträning

Fredag: Jogga, fokus på lösgjordhet

Lördag: TÄVLING

Söndag: TÄVLING

Som alltid när jag ska på tävling så tittar jag på startlistorna och tänker MEN HERRE vilka duktiga ekipage, som många av dom rider Grand Prix. Det känns som att jag får vänja mig…men det borde vara några fler än jag som är nybörjare i klassen, vi borde få starta i en egen kategori 😉

På Hammarö var vi full hejastyrka:

IMG_4681

/Maria

 

3 reaktioner på ”Ny vecka!”

 1. Jag tror du får lära dig att du är JUST på exakt rätt ställe o vänja dig 🙂 Du o Arras ÄR riktigt duktiga! Utvecklas o kämpar o kämpar. Tror det också är därför vi tycker det är så kul o följa er, trots att ni ”bara har en fin transport och en häst som (antagligen inte) kostade minst 300 000 o köpa ;)”

  Vi hejar på er och glädjs åt er, även du Emma med Mini 🙂

  Det är så kul o följa er 🙂

  1. Gullig du är Tanja 🙂 Tack för peppen! Nej några 300 tusen kostade inte våra hästar inte, kommer aldrig ha råd att köpa en så dyr häst, tyvärr 😉 Vi kämpar vidare och får försöka bevisa att det går ganska bra utan värsta sortens gångarter och massor av pengar på fickan (även om det är en väldig fördel) 🙂

   Kram! Saknade dig i Lidköping /Maria

   1. Hihi, men jag tycker det är mer häftigt att ni är så unika o lyckas så bra, trots icke 300 000 i bakfickan (för vem tusan har det?!) 🙂
    Jag rider bla min c-ponnykorsning, är 176 lång själv o vi siktar mot msv o tävlar mot storhästarna i lb/la nu.
    Det tycker jag är kul 😀 vi tränar piff o puff med o vi har såå kul ihop!

    Jaa jag kom aldrig iväg 🙁 men glad jag hann dit innan. Är ju tradition numer o tträffa er en gång om året 😀 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *