Vi vann igen?!!

Idag startade vi en Msv B:5 på våra fina hemmatävlingar på Sörmon. Jag kan erkänna att jag inte har lagt så mycket energi på detta program i år, i och med att vi debuterat Msv A. Så häromdagen insåg jag att jag knappt gjort en skrittpiruett på evigheter, och att Mini har väldigt svårt att vänta på mig när det gäller byten efter krumelurer på långsidor… 😉

Travdelen kändes ganska bra! Lite svajigt i en öppna, men travökningarna är jag jättenöjd med! Hon brukar bli trippigare ju närmare övergången man kommer, men nu kändes det som vi hade samma takt hela vägen. Det tyckte nog domaren också, vi fick kommentarer att de var jämna, men lite oelastiska. Det tar sig!

Sen blev det lite hejsan-svejsan med bytena idag. Jag kände redan på framridningen att hon inte var riktigt allert på byteshjälpen, och i samband med att hon laddar som en tok efter s-formationerna och slutorna så vågar jag inte förbereda så mycket. Då tar hon absolut inte hjälpen och det resulterade i något jämfota-byte, samt att de ser nästan lite ansträngda ut. Serien missade vi också med ett orent byte på mitten.

Så det blev en salig blandning på betygen idag, allt från 4-8! Men vi fick massor av fina 7:or (var tvungen att räkna: 16 stycken betyg på 7 eller mer! 🙂 )

Slutprocent blev 65,6% och vi vann den här klassen också!!

11251491_10153782897041494_556354014_n Mini fick både ha rosetten på tränset, och lite miljöträning med att få den blåsandes i ögat! Men det var tydligen inte så farligt… 11281771_10153782897226494_1638466178_nVi vann ett exakt likadant täcke som igår, fast från en annan sponsor! 🙂

//Emma

13 reaktioner på ”Vi vann igen?!!”

  1. Wow, vilken helg ni haft! Stort grattis, det är verkligen inspirerande att se hur mycket ni utvecklas hela tiden!

    1. Tack, så himlans kul!! Jaa, det hade vart jätteskoj att åka ner till mina gamla ”hemtrakter”, men det är fasligt långt… 😉 Men någon gång kanske! 😀 /Emma

  2. Grattis! Suuuuperfina 😀

    *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

  3. Vilken helg!! Njut nu av det ordentligt, är ju verkligen inget man upplever varje helg. Du är så väl värd det som du slitit med andras hästar! Stort grattis igen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *