Bästa Mini!!

Vilken start på tävlingshelgen!! Vi VANN dagens Msv A:1 med fina 66,74% – nytt rekord för oss (med åtskilliga procent…). 😀 😀

Mini kändes så himla fin på framridningen, hon var pigg och framåt, men samtidigt med mig och hetsade inte iväg.
Den känslan höll i sig inne på banan, men hon var på gränsen några gånger. I första travökningen höll det på att bli galopp och i den ökade skritten vågade jag knappt stöta i henne med skänklarna, då hade hon taktat direkt!

Men jag är så supernöjd med känslan och med programmet i sig! Första piruetten blev bra, i den andra vågade jag inte riktigt sätta henne mer – hon sprang och var på väg att bajsa hela programmet, och om jag kräver för mycket av henne då, så stannar hon och lättar på trycket istället… 😛

Och serien satte vi!! Helt otroligt, vi gör det nästan aldrig på träning, men nu så.

Fin-fina ord av domaren som avslutning, detta kommer jag leva på ett tag!

10407284_763781410386600_7983135703675253108_n

IMG_8670.JPG IMG_8674.JPG

 

//Emma

 

26 reaktioner på ”Bästa Mini!!”

  1. Tack! Jätteskoj, detta är en domare som har sett Mini sedan hon var liten, så det är extra kul med sådana ord! 🙂 /Emma

 1. Brukar aldrig kommentera men känner att jag måste! Herregud vilket bra jobb du gjort med Mini, ni är så underbart fina ihop. Och du rider verkligen mjukt & följsamt, en fröjd för ögat. Följt er blogg länge och beundras verkligen av er. Så kul att se ”vanliga” människor lyckas. Har själv ett sto (ponny) som påminner lite om Mini (utseende), väldigt het och vinglig men underbar inställning, vi kämpar på och inspireras av er! 😉 GRATTIS till vinsten!

  1. Blir nästan tårögd av din fina kommentar! Tusen tack, det är så kul att vi lyckas inspirera andra människor där ute, det gör det så mycket roligare att blogga och dela med sig! 🙂 Tack igen! /Emma

 2. Grattis Emma, det förtjänade ni verkligen! Både du och Maria är så inspirerande, ”vanliga” människor som jobbar sig till fina resultat genom bra, noggrann och mjuk ridning på lydiga och nöjda hästar istället för att bara plocka poäng på flashiga gångarter. Dessutom verkar ni vara härliga personer också, verkliga förebilder! (Och ännu ett plus i kanten för att ni båda väljer hjälm framför hatt)

  1. Massor av tack, vi blir så himla glada av sådana här kommentarer! Det värmer verkligen!! 🙂 /Emma

 3. Hej, är en trogen bloggläsare som bara måste få säga stort GRATTIS!! Fast jag inte känner er så gläds man enormt, vet hur kul det är men också hur mycket tid och jobb som trots allt ligger bakom framgång. Blev jätteglad när jag såg att ni vunnit:) Keep up the good work!

  1. Tusen tack för din kommentar!! Jag blir så himla glad när någon tar sig tid att skriva så fint, ni är guld!! 😀 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *