Red idag!

Hello! Nu har vi haft några dagars vila från dressyren men idag satte jag upp igen. På morgonen innan jobbet, min favorit och verkar även vara Arras favorit. Han är riktigt glad på morgonen, vi är ett morgonekipage helt enkelt!

Jag började passet med ganska mycket galopp. Jag föredrar att värma i galopp för då kommer Arras igång bra och det känns bra att rulla på med lite lätt sits. Idag jobbade jag med kontroll på vart alla kroppsdelar tar vägen och att jag har kontroll på varje steg Arras tar. Vid något tillfälle red jag små korta steg för då tycker jag att det är lättare att sitta korrekt och lättare att få alla kroppsdelar på plats. Det är lättare att hitta den där känslan. När jag har det kan jag växla ut steget, utan att han drar ifrån mig.

Målet är att kunna rida små korta steg, driva till och han går upp i en passage, ner i samlad trav, växla till mellantrav. Ni fattar, jag vill kunna spela mellan alla olika samlingsgrader och målet är ju att det ska kännas enkelt. Jag poängterar att det är målet, vi är inte där riktigt, haha! Tittar vi på GP ekipage så ser det där så enkelt ut och det ser ut som att hästarna är oljade i varje led.

Jag jobbade en del med lösgjordheten genom att rida en hel del skolor längst med långsidorna, främst slutor där jag försökte vara väldigt mjuk i mina ytterhjälper så att Arras fick plats att runda till sig i innersidan. Slutorna är något vi förlorar en del poäng på. Domarna tycker att vi tappar lättheten och att han behöver bli mjukare i innersidan, så jag jobbar vidare med mjukheten i sidorna.

Imorgon tänker jag rida ut alternativt tömköra, lite beroende på väder och vind. Den här veckan hoppade vi över Ankiträningen men på måndag är det dags igen.

Bästa Anki!

/Maria

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *