Mellanvecka!

Den här veckan har vi ingen träning och jag tog det tillfället för att ge Mini en mellanvecka. Hon kommer bara gå på utebanan och i skogen, och mest joggas. Eventuellt rider jag en sväng inne på fredag – då förhoppningsvis ska jag prova en sadel! 🙂 Jag ser jättemycket fram emot att börja prova – och förhoppningsvis snart hitta den perfekta sadeln!! (Kommer väl få äta upp den kommentaren när jag provat 32 sadlar och ingen passar… 😉 )

Annars blickar vi fram mot nästa start,  det blir på hemmaplan i mitten av maj. Då ska vi rida en Msv B:5 och Msv A:1! 

   
  

Den här ryggen ska få en sadel – frågan är vad passar?!

 

/Emma

3 reaktioner på ”Mellanvecka!”

  1. Jag tjatar överallt men.. Amerigo!!! http://www.amerigosaddles.ch/katalog/index.html bläddra i katalogen så har de ”vanligaste toplinen för just den sadeln”. Gå in och kolla. Sadelmagasinet har dem och de skickar utan problem så du kan prova. Otroligt välbalanserade sadlar som gör hästen glad (min dam lite väl…) och fria. /Caroline Gustafsson

  2. Spännande o se vad du hittar för sadel! Lär själv behöva ta tag i sadelletandet till hösten. Jag e ju fortfarande lite frälst i min mkt gamla o trasiga röösli men det bör ju verkligen finnas någon annan med tanke på hur sjukt mkt sadlar det finns. Är ju bara ett problem, är väldigt dyrt att byta sadel även om man köper begagnat…Hoppas du skriver mkt om de du kommer prova!! Lycka till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *