Nu är det min tur…

Knappt har Marias sadelbekymmer lösts, och ni har ”sluppit”att läsa om alla turer fram och tillbaka, nu är det nämligen Minis tur att få en ny sadel! 😀

Jag är TOTALT nollställd när det kommer till sadel, märke, storlek osv, så jag har börjat med att ta kontakt med Lantz Sadelkammare och mejlat över bilder på Mini. Så snart ska jag förhoppningsvis få prova en Childeric DSG. Säger mig inte så mycket mer än att Maria sa att hon kommer låna min sadel hela tiden om jag köper den… 😉

DSG2011,v_storDenna ska vi prova, bild från sadelkammaren.nu

Jag har aldrig ridit i en riktigt fin sadel, som har passat mig. Min förra chef i Skåne hade en Childeric, men den var dels jättestor i sitsen och hade extra långa kåpor – ingen hit för lilla jag.

Det ska bli väldigt spännande och lite skrämmande att ge sig in i detta, men äntligen ska jag få ge Mini en riktigt bra sadel som passar henne! 🙂

/Emma

5 reaktioner på ”Nu är det min tur…”

  1. länken fungerar inte…

    *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

  2. Äh det är väl kul med en liten följetong till? 😉 Hoppas du hittar en bra sadel utan för mycket krångel 🙂 drömmer också om en fin egen sadel… tack o lov får jag låna en som passar både mig och hästen bra av min chef!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *