Hej från Lidköping!

Idag har vi debuterat Intermediaire IB och hjälp vad kämpigt, haha. Vi har ju inte råd att missa sådana saker som vi vanligtvis sätter, men idag missade vi tyvärr på lite ”enklare” saker. Någon snubbling, korsgalopp i ökning och missat byte. Typiskt, men hästar är ju inga maskiner så sådant kan ju hända. 

Tyvärr fick vi inte till piaffen idag inne på banan och därmed missade vi ju också övergångarna mellan piaff och passage. 4:or och 2:or har vi inte råd med vid ett flertal tillfällen i programmet, inte på den här nivån. Men vet ni vad? Jag är jätteglad och nöjd ändå!! Nästan näääästan 60% och jag hade några bakom mig i listan ändå 😉 

Godnatt från Lidköping!

   

Vi ligger i lä både vad gäller färdmedel och tävlingsskåp! 

       

/Maria 

8 reaktioner på ”Hej från Lidköping!”

 1. Nästa gång blir säkert än bättre!! O gud va häftigt att bara rida på den nivån, är mkt imponerad!! Lycka till med nästa start

  1. Ja man får se det så att många som debuterar den klassen kanske hamnar på lite lägret procent för att förhoppningsvis höja nivån successivt 🙂 det är sjukt svårt att få till piaff o passage på banan trots att vi gjorde det så fint på framridningen. Men det är ju inte framridningen som ska bedömas 🙂 haha!

   Tack Emelie 🙂

 2. Håller med föregående talare, stort att rida på den nivån!
  Ang piaffen, du har inte funderat på träning för ett ”piaffproffs”, tex Urban Nordström eller nån spansk/portugis? De är ofta väldigt skickliga på den biten

  1. Nej det har jag faktiskt aldrig tänkt på 🙂 men ett piaffproffs vore himla spännande att träna för! Dock kanske man borde tagit hjälp av en sådan lite tidigare än nu vid 17 års ålder 😉 men jag får klura lite på detta med piaffen!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *