Litet klipp!

Efter önskemål så slänger jag in ett litet klipp från träningen på Segerstad. Jag lägger upp en del filmsnuttar på Instagram, men alla ni som läser har ju inte Insta. Inför nästkommande tävling tänker jag prova mig fram mellan kandaret och tränset för att se vilket som fungerar bäst. Här red jag med tränset:

/Maria

5 reaktioner på ”Litet klipp!”

 1. Vad fint! Inte tittat på nån video på länge! Nu kan ju inte jag jättemycket om dressyr men jag tycker ni ser urfina ut! 😀 dina hjälper syns knappt och du tycks hjälpa honom så fint när han tappar bort benen lite.
  Hoppas det går bra på tävling och filma gärna då med om
  Det finns möjlighet! Hade varit jättekul o se ett helt program och med tävlingsoutfit!

  1. Tack så jättemycket 🙂 Jag hoppas också att vi kan göra bra ifrån oss på tävling, och filmar vi så kommer du säkerligen få se den här på bloggen

   /Maria

 2. Gud vad roligt att du ska tävla på tränset i de höga klasserna, jag är så förväntansfull att se hur många som kommer ta det steget, att liksom våga byta. Heja dig!
  Ser fram emot att höra vad du och domarna tyckte.

  1. 🙂 Jag har inte bestämt till hundra procent ännu, kommer att växla mellan kandaret och tränset för att ta det som han känns bäst på. Känns han bäst på tränset under veckan innan tävling, så kör jag på tränset 😀 Han får själv bestämma 😛 Men det ska bli väldigt intressant att se om någon rider på träns, jag tippar på att i de klasserna strax ovanför Intermediaire och uppåt kommer nog de flesta att rida på kandar, men det är bara min gissning!

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *