Värt att prova!

Jag satt och läste på lite om munkpeppar igår och bestämde mig för att beställa hem en hink till Mini. Det är värt att prova, och fungerar det är det ju toppen!

Någon som har erfarenhet av att ge munkpeppar till ston? 

16083432-origpic-537a5b

//Emma

13 reaktioner på ”Värt att prova!”

 1. Har en kompis som provade det på sitt sto och det funkade riktigt bra! Hoppas det blir lika bra effekt för dig.

 2. Jag har kört med Stroppy Mare och det gjorde stor skillnad för min häst! Men i vår var jag för långsam för att beställa så fick köpa ren munkpeppar och det fungerar minst lika bra men är däremot inte lika populärt att ätas av min kräsne häst 😉

  Första vårbrunsten är alltid värst för oss, men den brukar ligga senare. Fick lite hjälp av en nyinflyttad hingst denna gången 😉

  1. Valde mellan det och munkpeppar, men körde på det billigare alternativet till att börja med. Mini är ju inte så där hysteriskt brunstig som vissa ston kan vara, men om jag slipper pms-stadiet på henne så är jag nöjd… 😉 /Emma

 3. Har funderat på de men aldrig tagit tag i det. Ska nog försöka satsa på de i år och se om de hjälper. Lust att recensera de senare när ni har provat ett tag? 🙂

    1. Haha, såg att du svarat på din egen fråga! Och ja, faktiskt så kan jag och Mini dela på hinken, för det är exakt samma sak som människor äter! 🙂 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *