Vi hjälpte varandra!

Varför hjälper vi inte varandra oftare i stallet egentligen? Det är synd och det tar egentligen inte så lång tid heller.

Idag hjälpte jag och Emma varandra en kort stund i ridhuset och det är alltid nyttigt. Emma gick snett bakom Arras, då kan hon smacka på när det behövs och säga till när han sätter fötterna rätt. Det räcker med att hon finns där så fattar han vad han ska göra och får lite extra tryck och energi i fötterna. Hon gick med mig något varv bara och Arras kändes jättefin!

Jag använde remont idag för första gången på jättelänge och han skummade jättefint och verkade väldigt tillfreds med det. Tänk om det blir remont på tävlingarna under våren? Jag tror på att växla!

 

/Maria

6 reaktioner på ”Vi hjälpte varandra!”

 1. Jag tycker remontgrimma är det bästa på min häst som är väldigt lätt i munnen och kan bli ”tom” framåt. Better hålls ju på plats av remontgrimman och ligger väldigt still vilket han gillar ☺️

  1. Ja det var längesedan jag red med remont nu och jag tycker att han var superfin på det! Jag ska nog växla mellan det och kandaret, precis som Emma gör med Mini 🙂

   /Maria

 2. Härligt att få hjälp från marken av varandra! Det gör (gjorde) vi allt som oftast också: supersmidigt! Jag upplevde också att det är smidigt att fråga typ hur är formen nu et cetera, när man rider två – också ett bra tips om man inte vill sitta och stirra i speglar hela tiden 🙂

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

  1. Ja det är hur bra som helst, men det är sällan vi utnyttjar varandra så faktiskt. Man har fullt upp och ont om tid, och inte alltid man är där samtidigt och rider! Får bli mer av det framöver dock 😀

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *