Hjälp mig!!

Nu behöver jag er hjälp. Färgkartorna har jag lånat från Mia´s hemsida där man kan kombinera ett eget Mias schabrak. Men jisses så svårt, det här måste jag verkligen ha hjälp med… Vilka kombinationer skulle Arras passa tycker ni? Allt i nyans av rött går bort. Jag gillar blått i olika nyanser och gillar kornblått, marinblått men tycker även det vore snyggt med svart schabrak. Då kan det ju vara snyggt med ett färgglatt kantband, eller hur?

Hjälp mig snälla!

 

/Maria

13 reaktioner på ”Hjälp mig!!”

   1. Knappt jag heller så brukar matcha det med beige och brunt för det mesta 😉

    Men tänkte på blått, jag skulle kunna tänka mig ett kornblått med silver kantband och svart/silver/vit snurra 🙂

 1. Tycker personligen att marinblått, beige, svart och vitt är stilsäkra snygga färger. Men min fux är även fin i lejongul, orange & olivgrönt. Grått tycker en del passar fux, Jag har funderat på att beställa ett rostfärgat schabrak med vitt kantband och svart dekorrand. Törs man inte riktigt va så vågad kan det va snyggt med ett svart schabrak med sand och rostfärgad dekorrand och svart passpoal. 🙂

 2. Till min älskade skimmel har jag ett grått med svart kant och pärlemor-passopal och ett svart även det med silver-passopal. Supersnyggt och väldigt användbara färger till vardags. Rekommenderas!

  Till Arras hade ju ett olivgrönt/grönt var hur snyggt. Då hade jag nog valt samma färg som kantband och kanske med silver, guld, eller koppar passopal? Även ett sandfärgat hade passat din fina fux kanske matchat med kopparfärgad passopal? Eller varför inte ett marinblått med guld (eller gult för lite Sverige-feeling). Om du vågar är även mörkare nyans av lila (rödlila och plommon) passar superbra på fux kan jag lova som själv haft en fux som var väääääldigt lik din pålle!

  Sedan är ju vitt väldigt snyggt på fux med vita tecken. Kanske kan du ha den där pärlemokanten för att matcha Arras fina bläs? 😀

 3. Jag har nog säkert 5 beige/vanilj/creme-färgade schabrak. Älskar den färgen och passar utmärkt till en fux 🙂

 4. Jag gillar svart med både guld kant och snurra bäst. Tycker de skulle passa 😉

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *