Ska spana efter..

Nere på mässan i Göteborg tänker jag spana efter en del prylar åt Arras. Det är bland annat detta:

1. Någon form av padd. Gelé eller fårskinn, det är ju en het fråga och alla säger olika om vad som är bäst. Även undersökningar verkar visa olika…

6040565-origpic-2c2f31-6

2. Stigläder. Jag vill ha med T-spänne så jag slipper ha spännet under benet:

3. Väldigt eventuellt ett nytt träns, eftersom mitt är cirka 10 år gammalt och det är dags för en uppdatering IFALL det skulle vara så att jag vill tävla på träns. Jag vill ha ett från PS som inte finns på hemsidan. Jag tar en bild på det när jag är på plats 🙂

4. Nya vardagsskydd. De ska helst vara ganska tunna och smidiga. De jag har på framridningen när vi tävlar älskar jag, och Arras försöker inte sparka av dom så han trivs också!

IMG_2617

/Maria

 

19 reaktioner på ”Ska spana efter..”

 1. Tror inte hela kommentaren kom med! Så skriver igen 🙂 Om du bestämmer dig för att köpa en fårskinnspad och inte vill köpa en helt ny så säljer jag en sådan som du la upp som bild för ett bra pris! Själv gillar jag mina fårskinnspaddar! De ligger så himla bra under sadeln 🙂

  1. Hur gammal är den? Mycket använd? Du får gärna maila lite bilder och pris! (dressyrsnack@hotmail.com)

   Med vänlig hälsning Maria

  1. Visst ser jag helt extremt koncentrerad ut?

   Arras sparkar av sig catagos skydd bak, har provat en herrans massa gånger men de funkar endast fram 🙂

     1. Hej, Var har du köpt dessa skydd? De ser så himla smidiga ut. Är de också bra ventilerade? Ger de bra skydd/stöd?

     2. Hej! Jag gillar dom jättemycket, de är mjuka, ger bra stöd och ventilerar bra. Jag har köpt mina på ett ställe som lagt ner här i Karlstad, men sök på dem på nätet så kanske de går att hitta någonstans?

      Med vänlig hälsning Maria

 2. Ett hett tips om du ska köpa ny padd är att köpa en Mattes padd. Dvs en fårskinnspadd som man kan lägga in ilägg i beroende på vart och hur mycket du behöver bygga upp och ändra. Den kostar 1500, inte jätte mycket mer än en vanlig fårskinnspadd men man har långt fler möjligheter med den. Det följer med 12 ilägg och då kan du fixa och trixa rätt mycket för att det ska passa både dig och hästen.

  1. Ja det är en sådan som jag har som alternativ. Jag vill då ha en utan luddkant baktill. Har ridit med en mattes idag som jag byggde upp framtill, gick fint 🙂

   /Maria

 3. Du Maria! Om det är så att du vill ha ett svart träns, nu när du har svart sadel, så har jag ett rundsytt Jaguar-träns med OS-pannband på till övers! Nu när jag har brun sadel;)
  Säg till om du vill kika på det, så tar jag med till sörmon:)

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

  1. Haha, jag vill verkligen helst ha brunt, tycker att Arras är finast i brunt och jag har nyss köpt ett skitsnyggt brunt pannband till Arras från PS… 🙁 Kan du inte skicka bilder på tränset på Facebook? Jag ska inte säga nej innan jag sett det 😉

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *