Tisdag!

Härligt med VM-guld, Kalla är grym. Vi lyckades få lov samtidigt som VM i längdskidor går på tvn, det är inte dumt 🙂

Idag har jag och Hannah ridit Elton. Jag red först i ungefär 20 minuter och Hannah red efter mig. Elton har precis blivit klippt och är då som en helt annan häst att rida. Han verkar vara väldigt känslig för detta med pälsen, det märks hur som helst väldigt väl i ridningen.

Han var riktigt fin idag Elton och pigg som tusan. Vi promenerade en stund utanför ridhuset innan vi fick komma in och han trippade fram med eld i svansen. Jag övade en del på skolor med honom. Öppnorna har han väldigt lätt för men han var lite styvare i slutorna, så där finns en del att jobba på. Hannah och Elton ska tävla i helgen och där ingår inte öppnor och slutor men däremot skänkelvikningar. De såg jättefina ut idag så det bådar gott inför helgens start.

Arras fick en vilodag idag, en välförtjänt sådan!En bild från igår, Arras älskar Elton…!

/Maria

2 reaktioner på ”Tisdag!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *