Fin helg!

Nu har jag kommit hem från stallet och har ridit två fina ponnyer och Arras. Ida Janzon kom till Sörmon med Chicago. Chicago är en ponny med superfina kvalitéer. Ida fick värma Arras under tiden jag red hennes ponny. Ida och Arras är så fina tillsammans och jag hoppas så himla mycket att hon kan ta över honom efter mig, det är en liten dröm jag har!

Efter Chicago red jag Elphins Roquefort, som rids och tävlas av Ellen Kåberg. En väldigt trevlig ponny, mjuk och trevlig i huvudet. Den behöver bli lite starkare, så kommer den bli riktigt bra!

Båda ponnyerna inklusive Elton och Montana ska tävla i Filipstad nästa helg, så jag kommer att hålla tummarna för allihopa. Vilken helg det varit och vad många fina ponnyer jag fått äran att rida. Elton blev tyvärr aldrig filmade men de andra fina ponnyerna är med på klippet 🙂

 

/Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *