En riktig skönhet!

Titta sicken fin Antares sadel jag har fått hemskickad från Lantz SadelkammareOch för att inte tala om det fina schabraket som jag och Emma fick ett varsitt, vilken present. Så gulligt av dom, tusen tusen tack! Mia´s schabrak som vi älskar så mycket.

Imorgon ska jag provdressyra i sadeln. Imorgon ska jag också rida Elton och Montana. Eventuellt kommer jag att rida ännu en fin ponny på söndag, jag återkommer om det 🙂

(null)

/Maria

15 reaktioner på ”En riktig skönhet!”

    1. Den var riktigt skön, och Arras verkade gilla den! Måste dock prova den några fler pass innan jag bestämmer mig helt och hållet 🙂

  1. Åh, det där är världens skönaste (och finaste) sadel. Enligt mig då 😉 När jag kom upp i en sån var det som att ”SHIT, är det såhär det ska vara att rida?”. Som tur var låg den även bra på min häst så jag kunde köpa den. Min älskade Antarès kommer jag aldrig att byta ut! Lite roligt också att både Tinne och Charlotte HB har såna sadlar till Anton och Triviant. Hoppas att den passade 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *