Beslutsångest!

Träns eller kandar?!?

Det börjar dra ihop sig nu, och snart måste jag bestämma mig. Mini springer olika fint olika dagar på respektive huvudlag, och jag vet inte alls vilket som ska med på tävling.
Idag red jag med tränset fast med bettet som sitter på kandaret. Mini kändes riktigt fin, men jag vet att det blir svårare i serien med träns. Och lättare i piruetterna och slutorna. Så frågan är; vilket är bäst att misslyckas med? 😉 (Eller kanske kan jag få ta en paus innan serien och byta till kandar!?)

Annars blir det lite varannan dag-ridning just nu, men det gör nog bara gott. Anki är som sagt bortrest så någon träning är det inte förrän 1 mars. Underlaget i skogen är inte alls kul just nu, så där tänker jag inte ge mig ut. Det får bli varierat inne! Idag skuttade vi över bommar till exempel.IMG_2180 IMG_7949.JPG

Hmm…

//Emma

 

6 reaktioner på ”Beslutsångest!”

  1. Som det ser ut just nu kommer jag att rida på kandaret.
    Min tanke är att jag ska ha kvar min häst ett ganska bra tag men så vet man aldrig vad som händer, det kan faktiskt komma en dag då jag måste sälja henne och i dagsläget rider jag msvb med sikte uppåt. Skulle försäljningsdagen komma är det förmodligen enklare att sälja en häst som går på kandar på msvb/msva-nivå till tex en junior eftersom de måste ha kandar internationellt/på mästerskap osv. I övrigt går min häst likvärdigt på kandar som på träns.

    1. Bra tanke! Jag funderar dock på att varva, även om jag väljer att tävla på träns, så kommer jag fortfarande rida med kandaret hemma emellanåt. Kommer nog tävla en gång var med båda, så får jag utvärdera sen! 🙂 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *