Liten på jorden idag

Hej på er! Hoppas att er helg har varit bättre än min. Jag hade en superbra helg planerad med massor av skoj, men den slutade i magsjuka och spring mellan badrummet och sängen. Jag har legat i sängen sedan lunchtid igår, herregud vad det tar på krafterna. Nu har jag i alla fall fått i mig två skivor bröd och blåbärssoppa, så nu hoppas jag att krafterna snart kommer tillbaka.

Trots att jag kände mig lite illamående redan på morgonen igår så hann jag rida ponnyerna innan jag kände att det var något mer än bara vanligt illamående!

Arras fick promenera ute i skogen igår. Jag hade inga broddar på mig så jag åkte som en vante bredvid honom i det hala spåret. Elton och Montana är i fin form båda två. En extra stjärna fick Montana igår. Jag vet inte vad som hände riktigt, men mot slutet av passet så kände jag hur han helt plötsligt började svinga genom ryggen på ett annat sätt än han gjort tidigare. Han blev jätteluftig i traven och galopperade med stora runda språng, med mer vila i steget. Jag ville inte kliva av! Det var lite synd att jag inte fick se det från sidan, känslan var riktigt bra.

Elton var till en början lite lång igår så jag red mycket tempoväxlingar och mycket halvhalter. Det gick ganska fort att ”få till det” och då jäklar blir han fin Elton. Han är lite av en världsmästare på att samla sig i galoppen!

(null)

(null)

(null)

Christine hjälpte mig med Arras idag, så han fick komma ut i skogen!

/Maria

5 reaktioner på ”Liten på jorden idag”

  1. Har du provat Equipe Emporio ngn gång? Kanske du har men du har ju provat en del nu så hänger inget riktigt med 😉 men älskar att läsa om ditt sadelletande! Är själv sugen på en emporio nämligen!

    1. Haha 🙂 Ja jag har ju det, det hänger en i min sadelkammare just nu, den låg lite tight på Arras manke men jag funderar lite på om jag ska lägga under en padd så den kommer upp lite, vi får se hur jag gör. Får hem en Childeric imorgon som jag hoppas på 🙂

      Mvh Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *