12 reaktioner på ”Har någon av er!”

 1. Vill bara varna, min kompis är utbildad massör och där tydliga skador på muskel fästena osv ges av dessa gelé paddar även om de inte ligger direkt mot huden, fårskinn är enda padden som inte ger skador på musklerna 😮

  1. Oj! Jag har en sådan till min häst..den padden rekommenderades av en sadelprovare och jag har inte hört att den kan ge skada. Ska man alltså fundera på att ha något annat? Hästen hade iofs ont i manken vid massage igår, kan det bero på padden?:O

  2. Låter märkligt, Valegro går ju med gelepadd både närmast hästen och under sadeln och har gjort länge… Även min häst har gjort det i över ett års tid och det är inget fel på hennes muskelfästen varken enligt min massör eller ET.

 2. Har en liknande från Acavallo, fast den heter ”Massage”, höjer sadeln något fram och har som inbyggda.. pluppar för ryggmassage 🙂
  Men sedan köpte jag en underbar padd från England som har hjälpt mig att säga hej då till mina sadelbekymmer. Den kan man bygga om litegrann med olika inlägg och kombinerar ull i superbra kvalitet med ngt ”tempur-material”. Kika här: http://www.hmsaddles.com/collections/saddlecloths-and-pads/products/hiwither-half-shimmy-pad
  Det som gör denna så bra är att den är designad för hästar med manke – den ligger inte och klämmer åt!! Och man behöver inga extra remmar att fästa i sadeln, den ligger kvar utmärkt ändå. Nu så mkt som jag gör reklam kan man tro att jag är återförsäljare, hehe.. men bara en väldigt nöjd kund 😀

 3. Jag har en sådan transparent Glen Gordon 🙂 Min sadel ligger tyvärr i framvikt så jag testade denna (hade en padd som bara ligger där fram innan) eftersom det blir lite stötdämpning på hela ryggen och inte bara fram. Den bygger inte upp så jättemycket men är säkert super med en sadel som bara behöver lyftas litegrann. Jag hade tänk sälja min (använd 2-3 ggr) så hör av dig om du är intresserad! 🙂

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

 4. Padden funkar fint, men kommer driva dig till vansinne i längden.
  Det är mer än vanlig pedantsadling som krävs och ständigt ångest över att det kanske inte ligger bra.
  Men den fungerar 🙂

 5. Jag älskar dem, har haft både en som höjer fram och en som höjer bak. Nu har jag bara en slät för tryckutjämning och antiglideffekt. De är inte svårskötta och ser verkligen till att sadeln ligger där den ska. Tummen upp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *