Hello!

Hoppas er helg varit alla tiders bra. Jag hoppas verkligen att snön får ligga kvar nu. I fredags var jag ute och åkte längdskidor med jobbet, ÅH vad kul. Jag fick verkligen blodad tand och vill ut igen i spåret!

Jag ser fram emot sportlovet om två veckor, då blir det längdskidåkning. Imorgon är det Ankiträning igen men de två kommande veckorna därefter är hon bortrest. Arras kommer få några lugnare dagar och jag kommer försöka rida ute så mycket som möjligt. Men sen är det full rulle mot tävlingarna som drar igång i mars. Det var otroligt längesedan jag red igenom ett program så det börjar bli hög tid!

 

(null)

(null)

/Maria

2 reaktioner på ”Hello!”

  1. Haha! Här uppe i Skellefteå, ovanför Umeå, räckte snön upp till magarna på hästarna innan de nu på senaste börjat tina lite ;D komiskt att se din bild på hur lite snö ni har 😀 Toppenblogg btw!!

    1. Haha ja du bor lite längre upp, på de här bilderna har det tinat också, så lite mer har vi allt haft också 😛

      Tack! /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *