Aaaaahhhh!!

Nu är det gjort! Ingen återvändo! Domedagen är nära!

(null)

Jag vann iallafall ”snabbast anmälan”. Alltid något. 😉
Debuten är alltså bokad… Jag är jättenervös!

/Emma

6 reaktioner på ”Aaaaahhhh!!”

  1. Kul! Såg att du anmält dig. Ska dit och agera hästskötare så jag lovar att hålla tummarna och heja på dig 🙂 Med vänlig hälsning, trogen läsare

  2. Åhh va kul!! Det kommer gå bra o man måste våga om man ska ”vinna”. Håller tummarna för er o drömmer mig tillbaka till min o Accas debut för en massa år sedan. Trots det var längesedan så är minnet väldigt klart. Lycka till!

    1. Tack så jättemycket Emelie! 🙂 Det ska bli väldigt kul trots alls, vi är ju faktiskt nybörjare båda två på den nivån. Jag vill mest se hur vi ligger till, och om vi ens har nåt där att göra än! 🙂 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *