Hopp och skutt!

Arras fick igår galoppera över bommar (hur nyttigt som helst för honom) och skutta över lite lägre hinder. Alldeles lagom för Arras och han älskar det så mycket!

Elin är så grym för hon låter hästen ”ta hand om sig själv”, när en annan rider så vill man att allt ska vara perfekt och vill lägga hästen korrekt innan. Men Elin har så rätt i när hon säger att hästen får ingen utmaning då. Jag ska tänka på det nästa gång jag hoppar eller galopperar över bommar. Han ska få ta reda på sina egna ben och det gjorde han så bra igår 🙂 Trots att Elin tänker så, hamnar de ändå rätt på allt ändå och allt ser lätt ut!

Provade för övrigt en Antares sadel en snabbig igår men den var för smal i kanalen, och ändå skulle den vara normal mot vid. Jag fick även hem en Equipe Emporio av Alexandra Roth, den såg eventuellt något lite smal ut, men jag ska inte säga något utan be en mer kunnig titta på den idag, wish me luck!

10014960_10152537384227811_1412978144956318612_o

/Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *