Tänk att man alltid behöver (vill ha) mer!

Det är ju helt otroligt att vi alltid vill ha mer. Arras kan verkligen gå med sitt träns, men om jag ska tävla med träns så vill jag gärna ha ett nytt. Det här från Ps Of Sweden skulle ju vara så snyggt på Arras. Men först och främst ska jag ha råd att skaffa en sadel, så ett träns får bli ett framtida inköp!

På deras sida finns mer info om tränset – HÄR!

14682773-origpic-5dcfec

9 reaktioner på ”Tänk att man alltid behöver (vill ha) mer!”

 1. Jag väntar också på att jag ska ha råd med ett sådant träns… Men just nu är det lite annat som måste betalas före, veterinärräkning bla. Blä!

 2. Kommer du byta läderfärg nu eller ska du ha kvar brunt?:)

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

  1. Jag vill så otroligt gärna ha brunt till Arras och får jag tag i en svart sadel som passar så måste jag tyvärr köpa den, och då kanske inte ett ljusbrunt träns är snyggast till. Jag har svårt att se arras i ett svart träns så jag tror kanske att det får bli ett mörkbrunt då :p vi får se! Haha! Han kommer iallafall ha kvar sitt fina kandar från PS som är i brunt.

   /Maria

 3. Haha, ja jag har fyra träns från PS o alla behövdes 😉
  Två dressyr, ett akademiskt o ett akademiskt med kapson och hackamore 🙂

  Fuxar är faktiskt fina i svart med Maria så ge inte upp om du hittar en svart sadel 🙂

 4. Åh har också lite beslutsångest ang tränsfärg till min fux. Har ett mörkbrunt träns som är fint och som jag tycker han passar i men sadeln jag fått till honom är svart… kan inte köpa ny sadel och vill inte ha ett svart träns?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *