Söndag och sol!

Nu har vi övat på uppvisningen för sista gången innan tisdagens show. Jag tror att det kommer bli bra. Arras är inte alls i någon toppform, men det kommer förmodligen inte publiken bry sig om.

Igår och idag red jag även Elton och han är riktigt fin. Igår red jag en del tempoväxlingar mot slutet och då brukar han lägga sig på lite i handen, men inte igår. Det var så att jag satt och log när jag red. Idag fortsatte jag med att rida en del skolor, öppnor och slutor. De kändes stabila och fina!

Arras hamnade på bild:
IMG_3850 IMG_3871 IMG_3873 IMG_3877

Fina Elton:

IMG_5591.JPG

 

/Maria

4 reaktioner på ”Söndag och sol!”

    1. Nej hon red SM men sedan dess har hon inte ridit Elton! Hannahs tur att glänsa på banorna nu =)

      /Maria

    1. Ja han är härlig! Ibland lite för mycket på hans villkor, men han är bäst i mina ögon ändå 😛

      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *