Film från igår!

Mini var jätteduktig igår! Vi fick vara i stora ridhuset den här veckan också, väldigt lyxigt! Hon var väldigt pigg och på hugget, men ändå mjuk och loss. Ni kommer se i början att vi varierar formen i galopp i båda varven. Det är för att jag ska själv kunna bestämma vilken form hon ska ha, just i galopp spänner hon gärna upp sig, speciellt i serierna och piruetterna.

Vi jobbar även lite med piruetterna, och sista åt vänster tycker jag är riktigt fin! Åt höger är det lite svårare, men jag måste även bli lite tuffare och våga utmana oss lite. Mini klarar nog mer än vad jag tror ibland.

Serierna igår var lite väl laddade som ni kommer att se. Men Anki sa att jag ska inte lägga så mycket energi på det, hon kan byta, hon kan byta i serier, det är bara att få henne att vänta lite mer. Vi gjorde dom i slutet av passet igår, och då hade hon lite väl mycket energi i sin lilla kropp. 😉
Hon var iallafall riktigt fin i traven i slutet!

Välj gärna HD!

//Emma

4 reaktioner på ”Film från igår!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *