Lite film!

Min stackars mamma fick ge sig ut i iskylan idag för att jag ville ha lite film på Mini.

Min tokiga ponny var lika pigg idag som hon var igår, och det krävs ständig påminnelse till damen att man minsann inte drar iväg i hundraåttio, bara för att jag driver lite. Men för det mesta kändes hon riktigt bra idag, och väldigt fin i munnen. Jag red lite vägar ur Msv A, men det var svårt eftersom vi var på den lilla banan. Men faktum är att diagonalslutorna med ett avslutande byte på medellinjen känns riktigt enkelt!
Det kämpade vi som tusan med i våras när vi skulle starta junior-programmet där den linjen är med. Mini kunde absolut INTE byta rakt fram mot C, utan det vinglades och skuttades åt alla håll samtidigt. Nu gör hon det som den lättaste saken i världen. 🙂

Imorgon väntas det träning för Anki igen, och mamma sa i ett svagt ögonblick att hon skulle filma då med, så det kanske kommer mer klipp. Hoppas det uppskattas! 😀

 

//Emma

11 reaktioner på ”Lite film!”

    1. Tack så mycket! Ja, det är inte lätt – speciellt inte när man ska hålla reda på ett helt program! Det gäller att träna på. 🙂
      Hannah är Christines dotter och de har Elton i privatstallet på Sörmon. Hannah äger även Montana som Maria rider ibland. 🙂 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *