Lördag! (?)

Jag har inte alls koll på dagarna längre… Men det sägs att det är lördag idag, så vi får tro på det! 🙂

Underbart att komma ut till ett vitt Karlstad idag. Jag är absolut ingen snö-fantast men det är mycket skönare när det är lite vitt ute, än bara grått, blött och is. Minis gropiga hage önskar sig också ett par decimeter snö…

Mini vilade igår efter att ha motionerats i 5 dagar i sträck. Så idag var hon superduperpigg! Det känns så himlans väl på henne när hon är lite för pigg, dock syns det förmodligen inte alls om man tittar från sidan. Ibland när hon är så het så blir hon skvättig och tittig på allt och inget alls. Det var dock inte så farligt idag, men jag fick börja med hundra övergångar för att ens kunna komma ner i sadeln. Det kändes som att hon sköt rygg vartenda steg, och hon knep som bara den med svansen.

Tillslut slappnade hon av och stundtals kändes hon riktigt fin! Hon var väldigt liksidig idag, och det kärvade inte i något av varven.
Imorgon har jag planerat in bom-jobb, vi får se om det håller eller inte… 😉
IMG_7898.JPG//Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *