GOD JUL!

Nu har vi ridit alla hästarna och dessutom haft en fantastiskt trevlig stund tillsammans på Sörmon. Christine hade styrt upp med världens dunderfika och nästan alla privathästägare var där. Detta får bli vår nya tradition.

Hoppas att alla får en mysig julafton, krama om varandra och hoppas att ni också får träffa tomen 🙂

IMG_3664IMG_3677IMG_3620IMG_3597IMG_3609IMG_3594IMG_3628IMG_3627IMG_3621

 

 

KRAM PÅ ER! /Maria

3 reaktioner på ”GOD JUL!”

  1. Hej Dressyrsnack! I julklapp igår fick jag ett dressyrschabrak. Jag ska ha det på mila tävlingar på min ridskola MEN. Ni som vet. Kan man ha allroundsadel till dressyrschabrak? Eller går det inte.. 🙂 jätte tacksam för snabbt svar 🙂

    1. Hejsan! Kul med ett nytt schabrak! Ja visst kan du det, det är bättre med ett dressyrschabrak på en allroundsadel än tvärtom. Passformen kommer kanske inte vara klockren, ett allroundschabrak kommer att passa bättre på, men du kommer inte att bli utesluten pga att passformen inte är hundra!

      Lycka till 🙂 /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *