Alla hästar skötte sig fint!

Hej på er! Det blir lite tomt och ensamt på bloggen när ni inte är med och kommenterar. Jag antar att många av er var på Friends i helgen. Hur var det jämfört med Globen? Själv har man suttit bänkad i soffan framför datorn och följt dressyren därifrån.

Idag har Montana, Elton och Arras blivit ridna på förmiddagen. De skötte sig finfint allesammans. En liten extra stjärna får Elton som var jättefin, lätt, pigg och mjuk. Montana var också mycket bättre än sist jag red, han var jämnare i sidorna och Hannah (tillsammans med Emma Andrée som hjälper Hannah) har gjort ett bra jobb.

Arras var sist ut och han gick ett lätt pass idag. Han kändes pigg och fin han med. Jag gjorde lite skolor och såg till så att han kunde variera formen. Spana in sötaste Elton som hamnar i skymundan bakom de två stjärnorna som tycker att de är snyggast i världen 🙂

IMG_4820.JPG

IMG_4826.JPG

IMG_4838.JPG

 

/Maria

21 reaktioner på ”Alla hästar skötte sig fint!”

 1. Det var bra på Friends arena;-) Kändes som om man kom närmare banan och ett stort plus för att man även kunde kolla på framridningen. Åk dit nästa år! Ger så otroligt mycket inspiration. Hade dock större förväntningar på mässan, visst det var större (dvs mer plats) än Globen, men kändes inte som fler utställare. Fanns dock tillräckligt med prylar för att man skulle åka därifrån pank:-)

  1. Kul att man kunde se framridningen, det är ju grymt! Det får bli en resa dit nästa år =) Skönt med mer plats på mässan också med tanke på att det var sjukt tight på Globen..! Man blir ju som galen bland alla prylar!

   /Maria

 2. Jag är en sån där tyst en! Läser er blogg ofta med stor behållning och gillar när ni lägger ut klipp från träningar. Det är super inspirerande. Ska försöka kommentera oftare så ni får något tillbaka när ni så givmilt delar med er av ert hästliv. Tack för en riktigt bra blogg

  1. Hej! Vi tycker alltid det är lika kul att folk kommenterar, ställer frågor eller kommer med synpunkter, tips etc. Förstår dock att man inte alltid gör det, men fint av alla som tar sig tid till det. Det blir så mycket roligare att blogga då, tack tack 🙂

   /Maria

 3. Hej! Jag läser er jättetrevliga blogg men jag prenumererar ju på inläggen och då blir det liksom inte av att man kommenterar!! Tack snälla ni för att ni delar med mig av så mycket intressanta inlägg och filmer.

  1. Hej! Vad kul att du kikar in här! Tack själv för att du tog dig tid att heja lite extra 😉 Fler inlägg och filmer kommer!

   /Maria

 4. Tyvärr blev det varken Stockholm eller någon koll på svtplay. Vi har bytt ett par fönster på huset istället, inte så kul men väldigt nödvändigt… Får försöka kolla på play i efterhand istället o längta till Falsterbo med betydligt behagligare klimat än nu 😉 Superbra tips med bommar, de får nog ta o åka fram någon dag snart. Hur många hade ni när ni hade bommarna på volt o hur upphöjda hade ni dem? Tack för all inspiration!

  1. Hej Emelie! Du måste hjälpa mig övertala Emma att vi ska åka till Falsterbo, hon tvekar lite vilket gör mig förskräckt 😉

   Ptja…jag kanske hade 6 bommar ungefär och tänk dig en sockerbit som ligger ner platt på backen, så höga var de som var upphöjda! Vad kan det bli 3 dm? Jag lade dem som en solfjäder, endast upphöjda längst ut (förklarade jag dåligt nu?)

   /Maria

   1. Öhh, hur kan Emma ens fundera på att hoppa över Falsterbo?? 😉 E ju klart ni ska dit!
    Ska prova bommar till helgen, belysningen på ridbanan är sådär så vågar knappt ha bommar på vardagarna. Åhh va jag saknar dagsljuset såhär års. Tråkigt när man är kontorsråtta att o jobbar när det är ljust.
    Vi köpte bommar i ”galonklätt skumgummi” på Falsterbo i somras. Väger ingenting så de blåser iväg lätt men mkt lätta o ta fram fast de går bara o ha på marken då de böjer sig lätt . Tips då här var någon kommentar om att det var tungt o dra fram bommar…

 5. Vilka gulliga bilder! Ställde hästarna sig sådär självmant? 🙂

  På min blogg är det också kommentarstorka, håller med om att det känns ensamt då. Vet inte vad det beror på egentligen för besöksstatistiken är ungefär densamma. Men jag har märkt att söndagar generellt är en dålig ”bloggdag” (iaf på min blogg).

  Kram!

  1. Haha, nej vi tänkte ställa dom tillsammans för att få dem allihopa på bild, och så blev det mer och mer närgånget 😉 Jag tror det blir torka under vissa perioder, det har vi märkt på vår blogg! Ja det är ju vissa dagar då besökarna är färre. Vi brukar ha ganska många besökare på måndagar faktiskt!

   /Maria

 6. Jag tycker att er blogg är en av de (om inte tom DEN) absolut bästa hästbloggar som finns! Superbra blandning av allt som har med häst att göra. Och jag är otroligt tacksam över att slippa all mode-selfies och foton på vad man äter. Dötråkigt enligt mig… Er blogg är den enda jag följt troget de senaste åren. Jag skriver gärna och ofta långa kommentarer MEN sedan ni lade till SPAM-filtret med password, och jag missat att fylla i det vid flera tillfällen, och man blir tillbakadirigerad hit, så har all text jag lagt energi på att skriva försvunnit. Jättetråkigt och jag har inte orkat skriva om allt och det har gjort mig mindre benägen att skriva öht (eftersom jag tydligen har minne som en guldfisk) men NU ska jag genast kopiera password:et så att denna kommentar kommer med… Ni är bäst! Fortsätt bara precis som ni gör 😀

  1. Jätteroligt att höra!! Vi förstår att det har blivit lite krångligare, men tyvärr var det nödvändigt. Bloggen fullkomligt exploderade med spam för ett tag sen, över 6000 kommentarer på några timmar…!
   Tusen tack igen, vi ska försöka fortsätta leverera intressanta inlägg! 🙂 /Emma

 7. Jag gillade Friends. Kändes som att fler besökare fick bra platser och kul att kunna se framridningen.
  Mässan kändes luftigare och för mig räcker det med antalet utställare. Får lätt panikkänsla annars och orkar inte gå runt och ”fynda” så mycket. Haha.
  Küren var kul. Speciellt Minnas julinspirerade program! 😉

  1. Det kändes spontant mycket större när man såg på tvn! Och himla kul att kunna se framridningen, det är nästan roligare än själva starten tycker jag. Fick dock gåshud när Minna red, såå FINT!
   Att mässan är större är ju super, kommer aldrig glömma när jag satt fast i en hylla med benskydd inne på annexet på Globen… 😉 /Emma

 8. Oups! Jag ska bli bättre att kommentera!
  Det var så passande när ni här om dagen skrev om att ni red kavaletti för att jag hade precis då varit och sett en kavaletti cliniq med Ingrid Klimke (?). Så intressant och roligt! Synd bara att bommarna är så otympliga och tunga! Annars hade de fått följa med varje gång!

  1. Så känner jag också, även svårt att ha tid plus att man ofta rider i lag med andra och det är ju inte alltid alla andra uppskattar bommarna 😉 vad kul att se clinicen, den skulle jag mer än gärna sett också!! /Maria

 9. Er blog är bäst när det gäller hast. Så är det bara! 🙂 Jag skulle vilja veta hur ni tar hand om er och hästens utrustning. Hur putsar ni och hur ofta? etc. Skulle vara kul att veta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *