Bommar!

Vi har ridit över bommar två dagar i rad nu. Igår la jag upp upphöjda bommar på en volt som vi travade över. Oj vad bra det var för våra hästar, Arras blev jättefin och jag fick med ryggen på ett riktigt bra sätt.

Idag var det bommar utlagda av ryttaren som red innan oss så vi passade på att trava över dom också. Idag var de inte upphöjda och då märktes det inte riktigt så stor verkan som igår. Men kul och nyttigt var det!

Äpplen i lådan, kan det vara Christine? Uppskattat både av mig och Arras:

IMG_4760.JPGIMG_4769.JPG

IMG_4780.JPG

IMG_4777.JPG

Vi har iväg till Färjestad Rid och Trav idag:

IMG_4787.JPG

 

IMG_4788.JPG

IMG_4786.JPG

Mias schabrak är en favorit!

/Maria

7 reaktioner på ”Bommar!”

    1. Tack tack snälla du! Jag är verkligen ingen expert, men brukar ha cirkus 110-120 cm mellan bommarna. (Beror ju på om man har en storhäst eller en ponny). Allra helst lägger jag ut bommar på volt för då är det inte riktigt lika noga att det blir perfekt avstånd. Man kan lägga hästen längre in eller längre ut över bommarna på volten, beroende på hur långt eller kort avstånd man vill ha!

      /Maria

    1. Har inte sett den någonstans tyvärr! Men det finns ett litet reportage från den på Hippson om jag inte minns fel. 🙂 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *