Nu är det klippt!

Ja nu är det gjort! Jag har bävat och våndats i flera år. Men nu kom förra årets uthämtade dos av Domosedan till användning (jag bangade i sista stund då), och Mini är numer en nakenfis! Jag tyckte väl inte att hon blev jättepåverkad av det medlet, men lite dämpad var hon nog. Sen tryckte jag in massa fetvadd i öronen och på med mössan, då stod hon som ett ljus i nästan två timmar!

Jag hade verkligen inte trott att det skulle gå så enkelt, men hon är faktiskt den snällaste hästen jag har klippt. Stackars Emma som hjälpte mig fick stå och hålla i grimskaftet medan jag studerade varenda fläck på Mini för att se om jag inte hade missat några små strån. Tillslut fick jag ge mig, och se vad fin hon blev:

IMG_7785.JPGIMG_7784.JPG

//Emma

En reaktion på ”Nu är det klippt!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *