Våga Maria!

Jag måste som jag redan skrivit, våga släppa lite på ”kontrollen”. Allt behöver inte bli perfekt som Anki sa.

Här övar vi på lite allt möjligt. Saxen i galopp där jag försöker få Arras att runda sig i sidan och ta sig åt sidan utan att falla. Ibland tappar vi energi och galoppen blir lite kantig, här gäller det att ha energi i galoppen utan att det ska bära iväg och bli platt fall. Vi får verkligen jobba vidare med den och på filmen tog jag med första försöket, så ni får se både förtjänster och brister.

Bytena i varje provade vi på och misslyckades vid något tillfälle, här på filmen blev jag lite överdriven i min hjälpgivning. Han är väldigt taggad här Arras och då blir det lätt lite spänt, just därför blev bytena lite korta. Här måste jag framöver lita mer på honom och försöka förbättra kvalitén på bytena i varje språng. Jag vill ha dem lugna, stora med mindre hjälper av mig. Jag är säker på att det kommer. Som sagt, allt behöver inte vara perfekt jämt Maria… Och just ja, det blev utan sporrar och med träns denna gång.

/Maria

2 reaktioner på ”Våga Maria!”

    1. Åh tyvärr är det filmat på högkant, det är därför.. Vi får titta på datorn, där syns det lite bättre 😉 (ett tips är också vår instagram som är full av filmklipp) Nästa gång får vi vinka mobilen så syns det bättre!

      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *