Tjoho det är fredag!

Veckans bästa dag, eller? Lördagar är inte så dumma de heller. Imorgon ska ponnyerna och Arras ridas på förmiddagen. Jag börjar med ponnyerna först och Arras är sist ut. Alltid trevligt med lördagsridning och kul att rida Elton och Montana igen.

Sist var pappa med och fotade Montana, imorgon kommer han med kameran igen och den här gången ska vi försöka få någon av de andra två på bild. Jag tror att det blir Arras tur den här gången (beror lite på när pappa har möjlighet att svänga förbi). Det är alltid kul att ha lite bilder och filmer från när man rider. Jag brukar försöka få till det iallafall en dag i veckan. Sist vi fotade såg jag detaljer som jag skulle ändra på och det har jag jobbat med den här veckan 🙂

Lite fler bilder av varierad kvalité:

IMG_4661.JPG

IMG_4663.JPG

IMG_4660.JPG

 

Jag vet inte om jag pratar med pappa här eller om jag tänker att ett leende mot kameran kanske skulle passa just här…jag tippar på det förstnämnda!

/Maria

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *