Det går lite framåt ändå…

Det är ju ingen raketfart på utvecklingen kanske, men vad sjutton, det går ju framåt! Det är ju ganska långt tid mellan klippen, 3 år. Det tog tid för oss att lära oss bytena i och med att jag aldrig gjort ett byte innan jag fick Arras. Vi lärde oss ihop, men nu kan vi i alla fall:

/Maria

8 reaktioner på ”Det går lite framåt ändå…”

 1. Ni är jätteduktiga, du och Arras!

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Request number 9a563660125df1b705a32eceb870a77f. Antispam service cleantalk.org. ***

 2. Han är verkligen otroligt vacker din Arras!! Och jösses vilken utveckling även du gjort. Inspiration på högsta nivå. Rätta mig om jag har fel, men jag tycker att grundkvalitén på galoppen var bättre på filmen från 3 år tillbaka… Självklart jobbar man ju i perioder, ibland blir fokus ”krumelurer” och ibland själva kvalitén. Riktigt häftiga är ni i vart fall och jag älskar att kika på filmerna ni lägger ut!

  /Anna

  1. Visst är han fin! Härligt att vi inspirerar dig 🙂 Ja, visst kan det bli så med kvalitén. Just bytena i varje blir ju just nu ganska korta och vi jobbar på att utveckla kvalitén även i just bytena (större och luftigare språng, mer uppåt framåt istället för att svänga lite åt sidorna). Vissa dagar har Arras galopp varit lite ”flackare” nu när vi jobbat en del med bytena i varje, så då får man påminna sig själv om att gå tillbaka till grunderna lite 🙂

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *