Tävlingen igår!

Insåg att jag har uppdaterat både vår Facebook-sida och Instagram, men missade bloggen…

Igår var vi alltså i Örebro och red en Msvb:5 – sista start för säsongen. Mini har inte vart på topp senaste veckan, men det var som bortblåst igår. Hon var extremt på hugget och dunderpigg! På framridningen kändes hon faktiskt himlans fin stundtals, speciellt i traven. Jag hade lite svårt att få till galoppen, hon var lite spänd och för ”på”.

Inne på banan gjorde hon faktiskt ett superbra travprogram för att vara Mini-häst. Vi fick bra på skolorna – 7,5 och 7 på slutorna, 7 och 6,5 på öppnorna. Travökningarna är ju som de är, men jag tycker ändå att det blir bättre. Jag försökte verkligen visa övergångar, och tycker nog att jag lyckades relativt bra.

Skritten var inte mycket att prata om, 7 på båda piruetterna och faktiskt även på den ökade – brukar vi aldrig få. Däremot brukar vi få bra på den samlade skritten, och där fick vi bara 5,5. Domaren tyckte att 4-takten brast stundtals, kan kanske bero på att jag försökte aktivera henne lite.

I galoppen ville Mini visa sina färdigheter och ville helst byta hela hela tiden! Det syns på filmen att jag får verkligen försöka hindra henne, och ibland misslyckas jag. I serien blev det bara tre språng mellan 1:a och 2:a, men det tycker jag inte är så stort fel. Nästa steg är ju i vart tredje så vad tusan! 😉 Sen bytte hon även i en förvänd båge, så det drog ner lite med.

Slutresulatet blev iallafall 64,7% och en fin 4:e plats av 16 starter! Bra avslut på säsongen!

//Emma

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *