Tävlingshelgen är över!

Thule Cup är över för i år och likt förra året vann Catarina Hjärpe trailern med hästen Cerina E, supermycket grattis!

Jag är väldigt nöjd med Arras, mest nöjd är jag med gårdagens ritt då vi lyckades samla ihop högst procent hittills i år för vår del. Idag är jag nöjd med känslan på framridningen och mindre nöjd med känslan inne på banan. Imorgon skriver jag mer om det och lägger ut lite bilder!

Här kommer ett litet ihopklipp från dagens framridning:

/Maria

4 reaktioner på ”Tävlingshelgen är över!”

  1. Ja! Synd bara att vi inte lyckades på banan igår, just nu känns det tyngst. Men jag får glädja mig åt lördagens start!

   /Maria

 1. Var nöjd med din insats, analysera det som gick mindre bra, träna på och kom tillbaka 🙂
  En återkommande ritual, typ resten av våra liv eller hur? Haha 🙂
  Tänk att det räcker med 1 bra pass, så är man redo för alla dem där ”dåliga” passen också.
  Kämpa på ni är så fina och duktiga. 🙂

  1. Haha, ja herregud vad man har analyserat i sina dagar. Jag kan analysera ihjäl mig ibland så då kan det vara skönt att ha en tränare att bolla med och sedan gå vidare! Matta ben i kombination med världens djupaste underlag var orsaken till att det blev som det blev i söndags. Jag skulle behövt en plog alt. en maskin som plattade underlaget, alt. mer energiska ben för bättre resultat 😛

   Tack så mycket snälla du 🙂

   /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *