Ännu bättre andra dag!

Mini kändes nästan bättre idag, fast underlaget inne i ridhuset var (om möjligt) ännu djupare än vad det var igår. Det kändes som om min lilla häst helt plötsligt blev i b-ponnystorlek, och jag tänkte att herregudars, hur ska hon kunna röra sig i detta?! Men det märktes inte så mycket, bara att hon stod emot lite mer kanske.

Men det mesta fungerade fint idag, största missen blev i första bytet, där hon bytte före bak. Det såg dock inte en domare, som gav oss 7 på det bytet. Annars fick vi 7 på alla bytena, och det är så JÄKLA kul! Äntligen!

Resultatet blev 65,3% och idag kom vi 2:a! KUL!

En lite bättre film idag, med sedvanliga kommentarer från radarparet mamma och Maria.. 🙂

IMG_3175 IMG_3148 IMG_3126 IMG_3113

//Emma

3 reaktioner på ”Ännu bättre andra dag!”

  1. Grattis Emma!! Vad kul! Ritten såg jättefin ut så det förtjänade ni 🙂 Och täcket som jag köpte av dig satt som en smäck på min pålle! Tack för bra affär. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *