Kom igen nu Mini!

Mini hade nog vant sig alldeles fantastiskt mycket vid sitt ”nya” liv på Grava-Rud, gräshage , låååång utevistelse och galopp på sandvägarna. För att komma in i ridhus, det var ju inte så väldans lajbans precis.
Hon blev ju också tokbrunstig sista dagen där ute, så det gjorde inte saken bättre. Nu är det inte så att jag sitter och nöter i ridhus varenda dag precis, sen vi kom tillbaka till Sörmon i lördags har jag ridit där två gånger. Men ibland måste man ju rida ett dressyrpass?! Jaja, det är inte totalkatastrof, men lite mer reaktion för hjälperna, det skulle jag nog önska mig.

Vi fick till ett ganska bra pass för Anki i tisdags, med total fokus på att Mini skulle ta med sina bakben lite till, lyssna på skänkeln och inte göra sig lång. Det blev rätt så bra tillslut! Jag fortsatte på samma linje igår, med lite mer fokus på programdelar. Och åter igen, (peppar, peppar, ta i alla träd, kors över allt och så vidare) så funkar faktiskt bytena super! Heja Mini! Jag hade även tänkt rida igenom program, men då kom det in 7 ridskolehästar som skulle träna kadrilj, så det blev väldigt svårt! Men Mini fick lite miljöträning i form av pållar som red i bredd över allt, och hon tog det med ro. Rättare sagt, hon brydde sig inte alls! 😉

Idag blir det antingen vila, eller skogen, sen åker vi ut till Anki igen imorgon. Till helgen väntar Thule Cup, det ska blir så spännande och se vem som vinner!! Det finns några låg-oddsare med, men man vet ju aldrig – någon kanske slår till från underläge? 🙂

Om ni inte har något för er under helgen, tycker jag verkligen att ni ska ge er ut till Hammarö Ryttarförening, där finalen kommer att vara. Det kommer vara massor av klasser  – från LB upp till Intermediaire I – och en hel del av duktiga och fina ekipage. För startlistor klicka HÄÄÄÄÄR!

THULE_Logo-2IMG_93281 IMG_9323-2 Jag och Mini vann Msv C-kategorin i cupen 2012, ingen transport blev det, men väl ett sadelskåp!  IMG_0313-e1379873024939Och Maria vann sin kategori förra året, och fick också åka hem med ett sadelskåp!

//Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *