Imorgon ska det trimmas!

Imorgon blir det mycket ridning för min del, riktigt kul såklart. Jag ska först träna Arras för Anki på förmiddagen 09.45-10.30, sedan ska det packas och köras till Sörmon. Han har varit himla fin den här veckan. Så fin att till och med Anki berömde Arras när hon hade lektion för ett annat ekipage häromdagen. Det är väldigt kul och inspirerande att rida samtidigt som Anki har lektioner. Man skärper sig lite extra!

På kvällskvisten ska jag rida både Elton och Montana. Det ska bli väldigt spännande att få prova Montana måste jag säga. Jag återkommer med hur det gått imorgon 🙂

Montana och Hannah. Här provrids det i Danmark!

/Maria

2 reaktioner på ”Imorgon ska det trimmas!”

    1. Ridningen blev tyvärr inställd men när jag rider den nästa gång ska vi allt se till att filma 🙂 lovar! /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *