Provar!

Den här bloggen är guld att ha och underbart att vi har så många snälla och goa läsare! Vi har fått prova ett PS kandar, det är Frida Kennerstad som lånar ut sitt till oss. Jag ska låna det i en vecka ungefär för att veterligen ge det tid.

Jag red med det för första gången idag och Arras verkade nöjd. Han blev finare och finare under passet. Imorgon ska jag rida för Anki så då ska jag prova det igen. Jag gillar det skarpt och är riktigt sugen på att skaffa ett till Arras.

Ett annat pannband och det skulle vara ännu vackrare 🙂

20140730-113457-41697510.jpg

20140730-113455-41695520.jpg

20140730-113453-41693525.jpg

20140730-113451-41691519.jpg

Idag red jag och Emma tillsammans, alltid kul!

/Maria

12 reaktioner på ”Provar!”

  1. Harriet? 😉 Jag har ett ja, men brydde mig inte om att byta iom att jag bara lånat detta! Men köper jag ett kandar så ska jag använda det pannbandet från PS såklart 🙂 /Maria

 1. Suuuuuperbra att du får låna det ett tag iom att det kan ta ett litet tag o känna efter för er båda. Hoppas hoppas Arras nu gillar nackstycket bättre nu 🙂 kram

  1. Verkligen snällt av Frida och riktigt gött att jag får låna det fler pass och verkligen känna efter 🙂

   /Maria

 2. Hört många som tycker det gör stor skillnad ridmässigt, Vilket ju är fantastiskt bra. Dock tycker jag inte det är snyggt alls, eller ja, det är väl nosgrimman jag inte gillar…. men smaken är som baken och självklart går ju känslan före estetik…

  1. Jag har också hört det, vilket är fantastiskt! Jag var lite skeptisk till formen till en början men jag har ändrat mig och gillar det mer och mer! Absolut går känslan före estetiken 🙂

   /Maria

  1. Nej allt satt fast har jag för mig.. Jag kan fota lite mer imorgon så du får se mer exakt hur den ser ut när den inte sitter på hästen 🙂

   /Maria

 3. Du vet det säkert redan men när du tävlar måste su ha käkrem. Finns lösa att köpa till PS så glöm det inte om du köper ett eget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *