Kandar från PS?

Jag fick ett tips från Tanja här på bloggen om att jag kanske borde prova ett PS kandar på Arras. Han är ju inget fan av kandaret, jag har hela tiden tänkt att det borde bero på bettet och stången men har provat många varianter. Jag har inte märkt att han gillar något mer än det andra…

Så varför inte prova ett PS kandar? Han kanske skulle älska det och då vill jag ha gett det chansen. MEN nu till min fråga, det hade ju varit guld att kunna prova ett sådant kandar innan ett köp för att se om han gillar det.

Finns det någon i närheten av oss som har ett PS kandar som kan tänka sig att låna ut det under ett ridpass? 

18498123-origpic-d76198

Bilden är från deras hemsida och det anatomiska kandaret hittar ni HÄR!

/Maria

 

 

12 reaktioner på ”Kandar från PS?”

 1. Maila som sagt PS annars, tror ni kan komma överens om nåt 🙂
  Kul att du vill prova iaf. Jag hoppas och tror det kommer hjälpa er. Kram

 2. Annars så får man ju efter årsskiftet rida alla klasser på vanligt tränsbett, det kanske är ett alternativ? Om han nu funkar bra på det 🙂

  1. Absolut!! Guld att kunna tävla med träns, jag är ändå nyfiken på om Arras skulle uppskatta PS anatomiska, isåfall kanske jag ska köpa ett sådant träns till honom också 🙂

   /Maria

   1. Det vore ju fantastiskt att de ”redan” plockar bort det kravet med kandar. Såklart vill han ha ett vanligt PS träns 😉 De finns ju i brunt 😀 jag är glad att alla mina fem har cob i storlek 😉

     1. Vette tusan! Men så är det ju tyvärr alltid med regeländringar, först ska det diskuteras i en evighet, sen beslutas och efter ytterligare en evighet, verkställas! 😉 /Emma

 3. Det jag är mest imponerad av är nackstycket på tränset. Min häst är betydligt mer nöjd nu än när jag red honom med ett ”vanligt” träns. Tror Arras skulle tycka om ett sånt kandar. Har tyvärr inget att låna ut, jag bor så jäkla långt bort 😉

  1. Vad kul att det funkar så bra! Jag har hittat ett kandar som jag ska låna redan imorgon!! 🙂 återkommer med hur det kändes..

   /Maria

 4. Tänk på att beställa med en käkrem bara för man får ju inte tävla utan vad jag förstår..

  *** Trial period expired. Please subscribe to the service. Antispam service cleantalk.org. ***

   1. Nej, om man vill ha käkrem måste man beställa den separat. Står under varje produktbeskrivnig på deras hemsida 🙂
    Jag längtar till deras träns kommer i x-full så jag också kan köpa ett!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *