Bad!

Idag red vi iväg och badade lite med Arras och Mini. De var väldigt tveksamma först men när Mini plaskat ett tag så tvekade inte Arras länge innan han också var i! Så underbart.

Film ligger ute på vår Facebook- och instagramsida 🙂

20140728-234806-85686207.jpg

20140728-234804-85684279.jpg

/Maria

6 reaktioner på ”Bad!”

 1. Maria: jag är kanske helt ute på fel spår, men när Arras är lite lätt missnöjd med två bett i munnen, kan det vara så att det blir något annat tryck i nacken?
  Jag beställde nyss mitt tredje PS träns som ”alla” pratar om o förändrar deras hästar. För mun del har det gett mig en ny häst i princip. Jag har jämfört fram o tillbaka men slut resultatet blir alltid en avslappnad häst med PS…
  tänkte att det borde finnas nååån du kan låna av o prova ett på honom? Hade kunnat skicka mina men de är nog för små 😛

  En tanke som sagt 🙂 kram

  1. Hmm intressant, kanske värt att prova? Jag vet en tjej som har ett sådant träns men inte en enda som har ett kandar, märkligt! Jag vet inte om jag vill köpa ett helt nytt bara för att prova… Jag kan ju kontakta PS för lite mer info iallafall 🙂 Tack för tipset!

   Kram Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *