Sköna dagar!

Nu är det slutspurten på semestern för många. Det har ju varit en underbar sommar tycker jag. Igår omvandlades helt plötsligt det fina vädret till det sjukaste ovädret, världens åskoväder svepte in och temperaturen sänktes med 10 grader. Vilken tur att vi hann ta in hästarna innan ovädret.

Idag är det fint väder igen så jag och Emma ska (om det inte är allt för mycket bromsar) rida ut och bada senare i eftermiddag, vi hoppas att våra hästar vill kliva i! Det är lika bra att passa på för på Sörmon finns det ingen bra badplats i närheten. På torsdag rider jag för Anki på Arras, efter det packar jag in alla saker och åker tillbaka till Sörmon igen. Då är det tyvärr slut på sommarlovet för Arras del…

DSC00191/Maria

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *